vineri, 16 martie 2007

Ai ikee cat costa?

Dupa interminabila "poveste de succes", a "mobilierului ieftin" si "bine lucrat" de catre manutele unui "suedez priceput care la 10 ani vindea chibrituri" si astazi este "interesat de fabricile lui din Romania", evz are astazi o noua interventie menita sa pupe dosul blond al nebuniei mobilierului nordic. Prin articolul in care anunta ca poporul de-abia asteapta sa mearga in magazin cata frunza si iarba si sa goleasca stocurile de pe rafturi si din autotrenurile care inca nici n-au ajuns in Romania.

In sfarsit se deschide si magazinul asta! Mai urmeaza inca vreo doua-trei (sute) articole (in)decente despre cat de nemaipomenit le-a mers la deschidere si despre cate milioane de gugu au vandut ei mobilier in prima zi, dup'aia in prima luna, in primul semestru etc. Poate uita de ei si evz si ne lasa in pace.

Sau poate nu, ca cica se pregatesc sa intre pe piata cu un al doilea magazin. Dar numai daca primul are succes. Pai la cat de vizibil e asta primul in "stirile la cald", sigur vor avea un succes nebun, sau il vor desena "jurnalistii" ca atare in articole de genul celor de mai sus.
Voi aveti ikee cat costa succesul asta fenomenal?

Update: da, poate ca am o obsesie cu mobila, in general :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu