vineri, 16 martie 2007

Voicu..cum?

Liderul PC, Dan Voiculescu, i-a trimis ieri o scrisoare vicepresedintelui Comisiei Europene, Franco Frattini, in care propune introducerea declaratiei fiscale si in Romania. - Jurnalul National, 15 martie 2007

S-o luam cu inceputul. Trebuie ca va amuza formularile de genul acesta: "Liderul conservator", "Presedintele PC", "Domnul Profesor Voiculescu", atunci cand vin din gura angajatilor Antena1, 2 , 3, Jena Nationala etc. Pe mine unul ma amuza la culme.

Spre exemplu: Simona Patruleasa - pentru care televizorul meu mai are in grila de programe Antena 1. Au fost cateva portii de stiri din sport (alea de genul - voce din off, grava: "Totul la Stirile Sportive ale Antenei 1, cu Simona Patruleasa") in care "liderul conservator" se dadea pe gheata in timpul nustiucaruiconcurs cu o nustiuceechipadehochei. Pai si cand spune Simona Patruleasa: "liderul conservator" (cine naiba-i crede ca-s descendentii conservatorilor istorici?), cum sa nu te pufneasca rasul? Stiind bine de unde isi trage leafa pentru cinele romantice si shoppingul la mall.

Asadar, liderul conservator se trage la corespondenta cu Frattini. Asa se lauda in Jurnalul National de mai sus. De altfel, cred ca e singurul ziar din print care a tratat subiectul. Pe langa aceasta publicatie, doar online a mai aparut informatia, asa... contextual.

Bun!

Si astazi vine Frattini in
Romania (da, acelasi cu care se coresponda "liderul..." (pauza de rofl) si acelasi care sta cu colacul de salvgardare dupa spinarea lui Tariceanu). Si intreaba mirat omul, ca un neamt in fata mamaligii: "care Voiculescu, domnilor?".

Deci liderul...(iar pauza de rofl) sa faca bine sa ma scuteasca cu vrajeala asta cu scrisoare si ingrijorarea si ca legea Ani si ca declaratia fiscala si ca asa si pe dincolo...

Si sa ma scuteasca si cu tanti aia de a facut pe "translatoarea" la conferinta de presa, sugea rau de tot si la romanian-english si la english-romanian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu