miercuri, 25 aprilie 2007

Firefox cucereste lumea


Şi o cucereşte încet dar sigur începând cu Europa.

În Europa Firefox a câştigat aproape 5% într-un an (martie 2006-martie 2007) şi se apropie de 25% din totalul utilizatorilor. Asta (evident) fără a fi preinstalat, aşa cum vor userii de pe ideastorm.com, utilizatori Dell.

Situaţia se prezintă cam aşa în Europa: România este puţin peste media europeană ca număr de utilizatori (25,7%) dar şi ca medie de creştere faţă de martie anul trecut (+7%).







În lume, Europa e pe locul 2 după Oceania. Asiaticii, deşi sunt o piaţă emergentă, cu o putere de creştere imensă, sunt ultimii cu nici 12%. Poate sunt mai conservatori.


Aşa că, dragă cititorule, dacă ţi se întâmplă vreodată să ai probleme în afişarea corectă a unei pagini de web, mai ales cu noile technologii, să iei spyware sau te miri ce virus, nu da vina pe cei care au construit site-ul, ci mai bine fă un download la Mozilla Firefox de pe getfirefox.com. Instalează-l, mai pune-i şi nişte extensii de aici şi bucură-te de cea mai sigură şi plăcută navigare web. Totul gratis. De ce crezi că scrie pe 90% dintre bloguri că sunt "optimizate pentru mozilla firefox"?

P.S. Cititorii noştri sunt oricum mai deştepţi decât ai altora. Iată dovada:

Din ultima sută de vizitatori, 64 rulează ultima versiune de Firefox. Bravo!

Don't blame Us! Blame your browser!

2 comentarii:

Horatiu spunea...

Imparti cu mine banii pentru reclama? :))

Bogdan spunea...

daca ii impartim,,inseamna ca iei si tu cat iau si io, adica 0/2 adica nada:) nu are cine sa ma plateasca pt ca firefoxul a fost si este dezvoltat de oameni ca mine si ca tine, for free. GET FIREFOX!

Trimiteți un comentariu