miercuri, 2 mai 2007

Care se face avocat?

Bartlit Beck Herman Palenchar & Scott este firma pe care Google (Youtube) a angajat-o pentru a-i reprezenta în faţa unui juriu în urma deciziei de a se judeca cu gigantul Viacom care le cere daune de 1 miliard de dolari pentru încălcarea unor drepturi de proprietate intelectuală.

"By seeking to make carriers and hosting providers liable for Internet communications, Viacom's complaint threatens the way hundreds of millions of people legitimately exchange information, news, entertainment, and political and artistic expression."-răspunsul Google.

Oare ce fee/hour au avocaţii de la respectiva casă de avocatură, într-un proces de genul acesta?

2 comentarii:

Unknown spunea...

nu cunosti sistemul din exterior, nu stii ce armata de oameni are 1 avocat , socilog, psihiatru, analisti , creionari, stilisti , profesori universitari etc. nu poti compara o casa de avocatura de aici cu una din state de ex. pui intrebari prea generale fara un pic de informatie de o parte si de alta. Nu esti informat. Apropo, sunt avocat si situatia roz nu prea exista ...

Bogdan spunea...

tocmai pentru ca-l cunosc si pentru ca inteleg ce diferenta uriasa este intre cele doua sisteme juridice mi-am permis sa scriu cele de mai sus..

dar nici avocatilor din Romania nu le putem plange de mila, nu?

Trimiteți un comentariu