miercuri, 30 mai 2007

copy paste

Nou lansatul mysport.ro:

ATENTIE!! ESTE INTERZIS COPY PASTE-UL. NERESPECTAREA ACESTEI REGULI SUSPENDA CONTUL

In atentia userilor!!!

Daca se considera ca orice material pus pe site, postat de catre utilizatori,violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, raspunderea revine in intregime celor care posteaza stirea.

NERESPECTAREA ACESTEI REGULI DUCE LA SUSPENDAREA CONTULUI MYSPORT!
Hai serios? De unde până unde atâta grijă pentru surse şi copyright?
Şi mai jos, comentariul unuia dintre mogulii care editează clona digg...errrr mysport.ro:

Comentariu de: gustiroman
Marti, 29-Mai, ora 13:21
este interzis copy-pasteul de pe alete siteuri de sport din .RO in afara celor ale Gazetei. Se pot traduce stiri de pe siteurile de sport internationale






Adică de pe site-uri româneşti nu se poate că sar mogulii ceilalţi în cap, dar de pe alea străine se poate. Că alea sunt free, aşa-i?

Atunci când s-au gândit ei să încropească acest "proiect" de agregator de ştiri, lacomi fiind, şi-au propus să ia tot. Adică: ei fac host la ştiri, imagini, video, ba chiar au şi secţiune de blog host. Trebuiau să fie atenţi şi să bage la cutie că orice agregator de ştiri este un nod al netului care dirijează traficul înspre paginile care au un anume conţinut. Un agregator de ştiri nu este un punct final al traficului ci un nod care leagă o comunitate. Era mai simplu dacă acest site devenea un loc unde oamenii făceau doar schimb de link-uri interesante/utile/noi despre sport. Nu mai aveau bătăi de cap cu "tradusul" de ştiri.

Dar nu. România este în imaginea lor o redacţie de ştiri de sport. Come ON! Şi atunci România asta a redactorilor este plătită din Adsense-ul de acolo, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu