miercuri, 2 mai 2007

Liga I hamBurger

După meciul de aseară din Liga Campionilor.

-jucătorii din Liga I habar n-au să dea o pasă lungă/centrare. Din alea gen Gerrard către Kuyt, de vreo 40-50 de metri. Precisă ca o lamă de bisturiu şi totuşi letală ca o porţie de arsenic.
-jucătorii din Liga I habar n-au ce inseamnă să munceşti pe teren. Cădeau ăia de la Liverpool şi Chelsea după orice duel mai barbatesc de parcă erau în dormitorul lor cu gagicile si probau arcurile saltelelor. Si nu se săturau nicicum!
-jucătorii din Liga I habar n-au să respecte deciziile arbitrilor. Jucătorii de aseară au ştiut să respecte orice decizie, cu toate că au fost puţine la număr. Câte ouă are asistentul care a invalidat, pe bună dreptate, golul lui Kuyt din prelungiri, cu 40,000 de voci în spate?
-România este o ţară de barbari carnivori pe lângă englezi. Atunci când vine vorba de cultura fotbalistică şi de a şti să-ţi încurajezi echipa printr-un cântec atemporal (şi cât de frumos vuia stadionul!) nu prin lanţuri rupte de tibia reporterilor sau prin deja clasicul "Muie Steaua! HE!!!".

Ce bine că într-o clipă de inspiraţie post-decembristă şi prin eludarea TVA în repetate rânduri, Sârbu a decis să finanţeze brandul ProTV! Altfel ne chinuiam în fiecare săptămână cu meciuri gen Ceahlăul-Jiul.
E bine că există fotbal, nu? Şi dacă numai în spatele televizorului.

PS1. Steaua să dea drumul lăutarilor să "muncească" la o nouă manea: "Milan-Liverpool e la Atena/ Nu mai pupă Borcea liga".
PS2.Gerrard n-are niciun motiv să plece la Juventus. Dacă e adevărat ce socoteau comentatorii. Acolo se face balet de juniori 1 pe lângă ce e în Premier League. Şi eu sincer nu mi-l închipui pe Gerrard în colanţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu