joi, 10 mai 2007

Noul presedinte al Romaniei

Dincolo de toate disputele politice, este clar pentru toată lumea că România este o ţară împărţită şi divizată. După alegerile din 2004, mulţi s-au grăbit să spună că ţara românească este împărţită în România lui Năstase şi România lui Băsescu.

Între timp Năstase s-a retras să-şi numere ouăle în spatele termopanelor. În locul lui Năstase, pe scena şi în lumina reflectoarelor a rămas Geoană. Diplomat de carieră care a luat-o la nămol de la Băsescu pe unde a apucat.

Băsescu însă a rămas pe baricade pentru a duce o luptă surdă. Cu oligarhii lui şi cu oligarhii celorlalţi. E ingrată poziţia asta. Să vrei să te ridici împotriva sistemului, tu însuţi fiind un om al sistemului. Asta în situaţia în care luăm ca de bună credinţă atitudinea preşedintelui suspendat faţă de îmbogăţiţii tranziţiei.

Pentru că Vadim a spus aseară că poate are acelaşi discurs cu Băsescu, dar are altă moacă, mai prezentabilă şi mai prezidenţiabilă, IDEI LA SCHIMB vă aduce, via tipul ăsta, imaginea viitoare a preşedintelui perfect care să adune cele două Românii şi să fie cu adevărat preşedintele tuturor românilor:


Dacă nu vreţi aşa ceva pe viitor, MERGEŢI LA VOT, OAMENI BUNI!!!

ORI DA, ORI NU, ORICUM!


Un comentariu:

Anonim spunea...

lol! Base!!!

Trimiteți un comentariu