marți, 19 iunie 2007

Adrian Nastase prinde tupeu

Fostul prim-ministru face un scurt tur al televiziunilor. Dupa Realitatea TV, ieri, urmeaza azi Antena 2, la emisiunea lui Ciutacu.

Ultima perioada l-a adus pe Nastase in atentie prin acuzarea sa intr-un dosar din seria "Matusa Tamara" si prin lansarea ultimei sale carti. Suficient pentru presa, care l-a adoptat pe "Arogant" si a inceput sa ii acorde atentie. Multa lume va sustine ca iesirea la rampa a lui Nastase e o miscare premeditata, sustinuta de problemele pe care Geoana si PSD-ul le au in aceasta perioada. A se avea in vedere conflictul dintre Vanghelie si Dancu, pe care presedintele partidului l-a gestionat slab.

Mai crede cineva ca Nastase poate reveni in prim-planul politicii romanesti? A curs destula apa pe Dunare cat sa ii spele pacatele? Nimic nu trebuie sa ne mire intr-o tara in care anumite publicatii nu sunt "agreate" de Presedinte, in care acelasi Presedinte ne-a "usurat" de toata flota comerciala, sau in care CFR are costume de scafandri si achizitioneaza lumanari la pretul de 120 RON pe bucata.

NASTASE PRESEDINTE !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu