miercuri, 20 iunie 2007

Constitutia la intelectuali

Liiceanu a anuntat ca intelectuali de marca din toate domeniile, „care si-au propus sa aiba initiative in rezolvarea problemelor urgente din Romania”, vor constitui o comisie care, sub patronajul unei „institutii de excelenta”, va elabora un proiect pentru revizuirea Constitutiei. Proiectul intelectualilor, spune Liiceanu, va intra in concurenta cu proiectele avansate de politicieni sau partide. - EVZ
Constituţia lor se va afla oare sub "înaltul patronaj al Preşedinţiei României"? Preşedinţie care nu poate elabora de una singura un proiect de Constituţie care ulterior să fie supus dezbaterii. Dacă da, atunci să mă scutească.

Poate că Năstase nu e cel mai în măsură să comenteze pe marginea acestui subiect, însă uşor, uşor încep să rezonez şi eu la fel la povestea cu "independentul" Avramescu la TVR (formularea îi aparţine lui Năstase).

Trebuie că recunoştinţa lui Băsescu e nemărginită pentru că are de dat multe posturi, multor "independenţi". Pentru că sunt din ce în ce mai mulţi "independenţi" în ţara Românească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu