joi, 5 iulie 2007

Adio...

Astazi sunt foarte suparata pe toata presa din Romania, atat audio-video cat si cea scrisa. De vre-o saptamana, Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc tin prima pagina a tabloidelor din tara. Dar de ieri au innebunit cu totii. Aseara la Antena 3 subiectul era tratat cu cea mai mare seriozitate de catre invitatii domnului Gadea (Stan, Cristoiu, Ciutacu), oameni de presa care se considera formatori de opinie. Si discutau domnule de iti era mai mare groaza sa ii asculti. Gadea, intr-un exces de zel zice ca el s-ar fi simtit oarecum prost daca viitorul lui socru ar fi zis ca nu-l vrea de ginere. Si ce domn'le? Tre sa faci din asta subiect de emisiune politica? Adica daca tata meu ar fi celebru personaj politic, si tatal sotului meu ar fi la fel de celebru personaj politic, dar care nu-l suporta pe al meu parinte, asta inseamna ca noi nu trebuie sa ne construim un drum in viata ca nu ne lasa , pe langa Libertatea si Clik!(justificat oarecum), domnu' Gadea de la Antena 3 si domnu' Turcescu de la Cotidianul/ Realitatea TV? Ca sa ma enervez si mai tare, azi in Cotidianul, cap de ziar cu aia mici si celebrii. Pe langa asta, domnul Turcescu, care a considerat ca ziarul dansului nu este vandut destul de bine daca nu pune subiectul asta pe prima pagina, ne si intreaba la rubrica "Intrebarea zilei" cam ce parere avem noi despre relatia asta supra-mega-extra interesanta.

Senzationalul OTV-ului era condamnat cu ceva timp in urma in aceleasi emisiuni numite mai sus, la aceleasi posturi de televiziune. Toti acesti domni comentau atuci cu un entuziasm debordant lipsa de etica a domnului Dan Diaconescu si a postului pe care il conduce. Acum stau si fac praf o relatie care poate nu ar fi avut nici o finalitate concreta, intre doi copii care nu poarta decat vina de a fi odrasle de parinti celebri si care intamplator nu se suporta. Nu sunteti cu nimic mai presus domnilor....

Cat despre remarcile domnului presedinte vizavi de relatia celor doi, no comment. In acest moment il apreciez mult mai mult pe Hrebenciuc, desi nu mi-a fost niciodata simpatic, care a ales sa nu se bage. Il condamn insa ca a facut publica relatia asta, pentru ca de la el a plecat. Iar pe Basescu il sfatuiesc sa se preocupe mai putin de viata ficelor sale si mai mult de resabilitatile care ii revin din pozitia sa de presedinte al Romaniei, ca pe una a reusit sa o desparta de barbat. Poate asta mica are mai mult noroc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu