duminică, 19 august 2007

Hagi nu uita demisia e demnitatea ta!!!

Deja cred ca CFR-STEAUA intra in istorie si acolo trebuie sa ramana. Un meci in care doua echipe au dovedit ca au potential si ca sunt echipe mari. Dar ce a urmat dupa meci...aici istoria va trebui sa consemneze scurt si la obiect: Hagi insultat, Becali impuscat!

Un troglodit, un analfabet, un fanariot, un debil, un stapan de sclavi, un papusar incult, un gunoi in pozitie erecta, o dejectie infama,un cretin, un schizofrenic..Gigi Becali indrazneste sa isi verse angoasele si fobiile asupra celui mai important simbol al fotbalului romanesc..asupra lui Gheorghe Hagi. BECALI, ia-ti sandramaua si cara-te! Ia-ti acolitii si joaca-te cu ei orice joc pervers iti place! Fa ce vrei, dar dispari!

BECALI, ai merita sa fii violat si apoi, acolo unde ai fost destupat sa iti fie innfundati toti banii pe care ii ai, sa fii spanzurat de biserica pe care ai construit-o si milioane de suporteri din tara sa faca un pelerinaj sa se pise pe tine. Eu zic ca o taxa de un leu ar strange mai multe fonduri decat cele din Liga Campionilor!!!!

STOP. STOP BECALIZARII

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu