joi, 30 august 2007

Lucruri la moda

Ce culori se poarta? Se cade sa imi iau pantofii cu toc ascutit? Moda se schimba de la sezon la sezon. In tendinte mi se par acum doua curente fara nici o legatura unul cu celalalt: Incalzirea globala si homosexualitatea.
Consider ca startul interesului la toate nivelurile pentru incalzirea globala a inceput odata cu celebrul documentar al lui Al Gore, castigator de Oscar. De atunci, toata lumea atrage atentia, cercetatorii trag semnale de alarma, persoanele publice isi manifesta ingrijoararea cu orice ocazie. Da bine sa fii preocupat de mediu, sa iti scoti incarcatorul din priza cand nu il folosesti sau sa stingi becul atunci cand iesi din baie!
Romanii mor de curiozitate sa afle daca Bote' e homosexual. Ne indreptam cu pasi repezi spre lumea mondena americana, unde scena abunda de dezvaluri senzationale, se poarta iesitul din dulap(traducere aproximativa). Drept, e de-a dreptul plictisitoare normalitatea! Determinismul genetic cade in fata influentei societatii! Ce daca ma dau putin la fund sa scrie si despre mine niscaiva ziare? Omul are memorie scurta, maine nu o sa mai stie ce am facut! Nu generalizati afirmatia de mai sus, nu face referie la TOTI homosexualii si lesbienele.

PS

Daca nu va simtiti atras de niciunul dintre cele doua "curente", puteti oricand adopta un copil!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu