miercuri, 5 septembrie 2007

Berceanu si inteligenta

Ieri, Radu Berceanu a descoperit coada la cireasa, gaura la macaroana si mai nu stiu ce alte chestii care nu fusesera descoperite pana in ziua de azi. Mai concret? Se trezeste ieri domnul fost ministru al industriilor sa faca scandal ca Romania si-a dat resursele altor state. Brava domnule, nu se stie de ani de zile ce ENEL-ul este companie de stat italiana, ca CEZ-ul este companie de stat ceha si ca Gaz de France este companie de stat franceza. Ce surpriza! Nu scrie Ilie Serbanescu pagini intregi prin Curentul si Jurnalul National despre asta si nu arata tot dansul cu degetul pe la toate emisiunile pe unde e invitat catre cei care au facut asta! Mare inteligenta tre sa fi! Oricum prost inceput de sesiune parlamentara, daca numai atat a putut scoate PD-ul de la naftalina. Ce sa ma astept pe mai departe? Sa descopere Geoana ca privatizarea Petrom a fost prost facuta? Sa strige Felix pe la Antene ca sunt ale lui?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Periodic îi loveşte câte-un fior de ăsta de inteligenţă, de te gândeşti că Edison nu inventa becul dacă nu era Berceanu să-l lămurească despre resursele strategice.
Acuma întrebarea care se pune e dacă Boraţii din Kazahstan vor fi manajeri mai buni decât statul român. Voi ce credeţi?

Alina spunea...

Nu cred ca mai conteaza atata timp cat nu ne mai apartine. Ar trebui totusi sa ne fie invatatura de minte. S-au trezit in ceasul al 20-lea ca ce bine ar fi daca ar avea si ei o companie de utilitati puternica...asta dupa ce au vandut cele mai importante companii de furnizare de energie electrica. E nare pacat....mai ales ca se puteau trezi mai din timp si sa nu fi split-uit RENEL-ul ci sa-l fi facut profitabil....nu stiu daca acum mai au vre-o sansa....

Trimiteți un comentariu