marți, 16 octombrie 2007

Alo, 112? Am o caseta BETON!

Elena Amariei, de 73 de ani, din Gîrcina, judeţul Neamţ, este acuzată de comiterea infracţiunii de omor calificat, transmite corespondentul AMOS News.

Bătrâna, şi-a bătut cu sadism soţul bolnav, astfel că Vasile Amariei, de 74 de ani, a decedat la puţin timp în urma leziunilor suferite.
Vasile Amariei era bolnav de circa 5 luni de Alzheimer şi de aceea era ţinut într-o cameră separată.

Vineri, 12 octombrie, Elena Amariei s-a apucat să facă rachiu iar după ce s-a îmbătat a decis să-şi pedepsească soţul neputincios pentru faptul că a făcut mizerie în casă. Astfel, i-a aplicat lovituri puternice şi repetate cu pumnii, picioarele, dar şi cu o bâtă. O vecină a filmat întreg incidentul cu o cameră de luat vederi, după care a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Transportat de urgentă la Spitalul Judeţean Neamţ, a fost diagnosticat cu „fractură de bazin şi politraumatism prin agresiune“. În ciuda eforturilor medicilor, bătrânul a murit în scurt timp în urma unui stop cardiorespirator.

Potrivit procurorul criminalist Alexandru Ţogan din cadrul Parchetului Judeţean Neamţ, cauza morţii a fost traumatismul abdominal, cu hemoragie internă, multiple rupturi de organe interne şi costale, cele 8 coaste fracturate au lezat mai multe organe, ficat, splină, care au dus la o puternică hemoragie internă ce a cauzat decesul.

Elena Amariei a recunoscut în detaliu fapta şi în prezent este arestată preventiv pentru 29 de zile.

Sau, Din minunatele povestiri ale magnificului ţinut moldovenesc.

Gravă situaţia. Încă o ştire pentru jurnalul din Moldo... aaaa de la ora 17, al PRO TV-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu