luni, 19 noiembrie 2007

Se poate si mai rau decat cu tiganii din Italia!

[Nu ştiu dacă povestea a mai fost preluată şi pe alte canale media, pentru că m-am deconectat de ştiri în weeekend, dar merită citită]

Odată cu prostia italienilor care fac pe dracu-n patru să scape de ţiganii noştri cinstiţi şi stigmatizează, pe această cale un popor întreg, ai putea să te întrebi cinstit, se poate mai rău?

Adică ce poate fi mai rău decât discriminarea idioată asupra copiilor românilor din şcolile macaronarilor, mai rău decât ura stupidă, alimentată de media din cele două ţări cu mesaje separatiste?

"Daily mail" ştie:


Porumbeii de mai sus au vrut să-şi facă un cuib în Noua Zeelandă, ei fiind britanici (insulari) la origini. Când au încercat să ajungă în ţara de la capătul lumii, amândurora li s-a spus că sunt prea GRAŞI şi că nu se pot stabili în noua ţară a zeelandei pentru că ar fi o corvoadă pentru sistemul public de asigurări de sănătate.

Soţul a reuşit să dea jos vreo 5 centimetri în talie, pentru a face faţă criteriilor de eligibilitate stabilite în formularul pentru viză şi acum munceşte ca electrician în Noua Zeelandă. Pe când soţia, neeligibilă conform standardelor din Noua Zeelandă, nu a fost lăsată să se alăture soţului. Şi speră acum ca, până la Crăciun, să poată slăbi suficient pentru ca să-şi facă sărbătorile alături de soţ.

Răspunsul departamentului cu probleme din Noua Zeelandă a fost următorul:

"The immigration department can't afford to import people who are going to be a significant drain on our health resources.
You can see the logic in assessing if there is a significant health cost associated with this individual and that would be a reason for them not coming in."

Eşti prea GRAS pentru NOUA ZEELANDĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu