vineri, 14 martie 2008

SATI numar saiturile

Au aparut, de ceva timp deja, ultimele date de audienta SATI. Chestie serioasa, pe bani, nu treburi gratis pentru toti parlitii :). Citynews.ro si Clujeanul.ro sunt singurele publicatii online din Cluj care sunt si in SATI. Pentru citynews, felicitari pentru optiune! In opinia mea, orice site serios care vrea sa traiasca de pe urma online-ului ar trebui sa faca la fel.

Am o nedumerire in ceea ce priveste clujeanul.ro. Dupa cum se poate observa in captura de mai jos, nu inteleg de ce Publimedia au indexat in SATI si ziarulclujeanului.ro.

Dupa cum spune Andrei Aronet intr-un post din 11 iunie 2007: ziarulclujeanului.ro s-a mutat pe clujeanul.ro/cotidian, iar tot ce a fost ziarulclujeanului.ro candva se regaseste in prezent, exclusiv online, la clujeanul.ro. Domeniul ziarulclujeanului.ro e tot al trustului si e normal sa fie asa. Acum te directioneaza pe clujeanul.ro.

SATI merge din octombrie 2007. De fapt, de atunci sunt publice primele statistici. Ma lamureste si pe mine cineva: de ce exista ziarulclujeanului.ro in SATI, daca nu mai functioneaza ca site din 11 iunie 2007?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu