luni, 7 aprilie 2008

Marea lovitura

Marea lovitură de teatru de care scrie GSP, după ziua Z din media românească a lui Tolontan, se pare că este un mare fâs. Din moment ce Antena 1 are clauze, hai să spunem "dificile", cu privire la difuzarea meciurilor. După cum a declarat Becali la Telesport astă seară, se pare ca Antena 1 vrea să difuzeze meciurile la orele pe care le stabilesc ei şi au clauze contractuale impuse către LPF de genul: lovitura de start a partidei să fie dată de Simona Pătruleasa.

Pe cât de mult mi-ar plăcea s-o văd pe Pătruleasa dând goluri după goluri şi ridicându-şi tricoul peste cap după fiecare reuşită, trebuie să recunosc că totuşi e deplasată impunerea unor clauze de genul acesta.

N-ar fie exclus ca licitaţia să se reia. De altfel Becali a şi anunţat, tot la Telesport, că există o ofertă cu 10 milioane mai mare pentru pachetul de meciuri pentru care A1-RCS a plătit 102 milioane. Şi în situaţia asta, mă aştept la surprize.

Poate că Antena 1 s-au văzut deja stăpânii ratingului peste ţara românească dând cu flit şi cu sâc-sâc ProTV-ului (prin vocea aceluiaşi Tolontan) care pierduse ulterior şi Champions League.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu