miercuri, 23 aprilie 2008

Inca una electorala

CoZmin ştie că gagiii de la MediaCafe îi cheltuie banii pe mine? Adică ştie că pe mine din Cluj nu mă interesează nici cât negru sub unghie cine iese în locul lui Bordureanu?

Slabe şanse...


Cozmin habar nu are, dar a auzit el că e bine să faci guerilla digitală...

presa din Cluj

Pe langa faptul ca n-am înţeles niciodată povestea cu "Hristos a înviat" înainte ca măcar, Doamne, iartă-mă!, să fie răstignit(!!), eu sunt curios cât timp după alegeri vor mai apărea ziare de genul ăsta. Care trăiesc şi se înmulţesc ca ciupercile după ploaia electorală, dat fiind faptul că în ultima jumătate de an au apărut nu mai puţin de 5-6 noi publicaţii locale.

Sper să mă înşel şi piaţa de media din Cluj să-şi continue trendul ascendent. Iar business-ul de presă să producă ziarişti talentaţi şi pertinenţi, însă la cum se mişcă treburile, am slabe speranţe.

Însă astăzi, mitul presei de calitate din Cluj a mai primit un croşeu de stânga, unul de dreapta şi un cap zdravăn în gură.

duminică, 20 aprilie 2008

Ce zi frumoasa!

vineri, 18 aprilie 2008

despre prime si alti demoni:)

Scriam mai jos despre marea lovitura data de Antena 1-RCS&RDS. Iata ca baietii au inceput deja sa stranga banii la pusculita pentru a plati prima rata pentru contractul de 102 milioane :))

Treaba e groasa din cate imi dau seama pentru ca:

1. e sezonul grevelor si pentru ca
2. 200 de lei prima la o companie cu profit de milioane de euro e cam bataie de joc.

Vreau sa traiesc zilele in care o multinationala is relocheaza activitatile de productie din Romania in Maroc sau Turkmenistan. Atunci nu-mi va mai fi cu siguranta teama ca rata mea pentru casa va ramane neplatita pentru ca au intervenit alti factori in ecuatie.

Sau sper ca macar copiii mei sa apuce zilele alea.

luni, 7 aprilie 2008

Marea lovitura

Marea lovitură de teatru de care scrie GSP, după ziua Z din media românească a lui Tolontan, se pare că este un mare fâs. Din moment ce Antena 1 are clauze, hai să spunem "dificile", cu privire la difuzarea meciurilor. După cum a declarat Becali la Telesport astă seară, se pare ca Antena 1 vrea să difuzeze meciurile la orele pe care le stabilesc ei şi au clauze contractuale impuse către LPF de genul: lovitura de start a partidei să fie dată de Simona Pătruleasa.

Pe cât de mult mi-ar plăcea s-o văd pe Pătruleasa dând goluri după goluri şi ridicându-şi tricoul peste cap după fiecare reuşită, trebuie să recunosc că totuşi e deplasată impunerea unor clauze de genul acesta.

N-ar fie exclus ca licitaţia să se reia. De altfel Becali a şi anunţat, tot la Telesport, că există o ofertă cu 10 milioane mai mare pentru pachetul de meciuri pentru care A1-RCS a plătit 102 milioane. Şi în situaţia asta, mă aştept la surprize.

Poate că Antena 1 s-au văzut deja stăpânii ratingului peste ţara românească dând cu flit şi cu sâc-sâc ProTV-ului (prin vocea aceluiaşi Tolontan) care pierduse ulterior şi Champions League.