miercuri, 14 martie 2007

.ro duduie pe net

Peste 7 milioane de utilizatori a inregistrat trafic.ro in luna octombrie a lui 2006, in crestere cu aproare 50% fata de ianuarie 2006. Mai mult, in perioada 26 februarie - 4 martie peste 3,5 milioane de utilizatori din romania au accesat site-uri monitorizate de trafic.ro.

Crestere evidenta de la o luna la alta, de la un an la altul pentru utilizatorii de net din Romania si, evident, si a numarului site-urilor din Romania (peste 25.000 active inregistrate).

In ceea ce priveste continutul acestor site-uri, suntem tot in top, insa in topul riscului mondial, deoarece conform McAfee, site-urile .ro sunt pe primul loc in ceea ce priveste pericolul de a expune utilizatorii la spam, virusi sau spyware, in categoria tari (Cotidianul).

Asadar: netul romanesc inseamna din ce in ce mai multi utilizatori pentru tot mai multe site-uri cu un continut din ce in ce mai periculos si, probabil, mai prost.

Un comentariu:

Anonim spunea...

...de ce oare?
Pentru ca in traditia romanului toti sunt atotstiutori...nu conteaza ce...cu 30 min de citit in help toti sunt profesionisti si toti fac site-uri "tari" si culmea e ca se mai si recomanda intre ei.
Si atunci ...ce sa faca adevaratii profesionisti?!...ERP-uri ? :D

Trimiteți un comentariu