marți, 19 iunie 2007

Care vrea plimbare cu Hummerul de la Neogen?

Fusu zice că dă 20 cenţi CPC pentru bloggeri care se bagă la asociere cu Neogen. După excursia lor micţionistică prin Bulgaria, sunt curios câţi se vor băga în sistemul de "recompensare a producătorilor de conţinut locali" (pauză de LOL).

Cu o cultură a adversităţii, de cele mai multe ori făţişă, nutrită faţă de Neogen, sunt curios câţi dintre bloggeri umblă prin arhivă şi şterg repede posturile de genul "HUOOO Neogen" sau "Neogen copiază şi fură" pentru ăia 20 de cenţi. Oricum, nu vă aşteptaţi curând la o plimbare cu Hummerul firmei pentru un weekend.

La cât de bun e contentul original generat de bloggerii locali, şi având în vedere că cel mai bine clasat în trafic dintre cei prezenţi la sfat face undeva la 1700+ vizitatori/zi, trebuie să trageţi tare pentru un weekend cu Hummerul (motor V8, 6L pe benzină).

Voi vă daţi seama că la un consum mediu urban de vreo 30 L/100km, pentru o plimbare de 10 minute, bloggerii au nevoie cam de 1L de benzină?

Adică: dacă un litru de benzină face cam un euro, un blogger are nevoie de fix 5 clickuri pentru un kil de benzină sau 3 km de plimbat gagica-bloggeriţă prin Bucales cu Hummerul. Şi asta pentru 10 minute, sau cam 3 kilometri pentru traficul din Bucureşti la oră de vârf, că deh, tre' să gâdili orgoliul fetiţei.

Nu-i aşa că trebuie, totuşi, un CTR mare pentru un weekend întreg cu Hummerul?

LE: trebuie să remarc, din nou, profesionalismul lui Comănescu. Evident, prin antiteză cu atitudinea puerilă a celorlalţi. La urma urmei, sunt convins că şi Fusu are în cap un business, nu să facă pe babysitter-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu