miercuri, 18 iulie 2007

Hai pa!

Vasile Dancu a demisionat din conducerea PSD. Cazut prada razboiului cu Marean "care este!" Vanghelie, si fortat de Mircea Geaoana sa se abtina de la declaratii in fata presei, Dancu a ales sa se retraga, desi ramane in continuare membru al partidului. Reactiile celor care comenteaza decizia amintesc zvonurile privind o posibila trecere a lui Dancu, Rus si Puscas la PD si sustin ca Presedintele Basescu a avut, cu siguranta, in cuvant de spus. In aceeasi idee, analisti ca Dan Andronic il sustin pe Vanghelie, in dauna lui Dancu, pentru "talentul sau organizatoric". De acord, nimeni nu da sarmalele gratis si nu organizeaza revelioane populare mai bine ca el!

De asemenea, lui Dancu i se imputa esecul la alegerile locale din Cluj-Napoca, cand Ioan Rus a pierdut in fata lui Emil Boc. Cred ca ar trebui avut in vedere ca Vasile Dancu si PSD au optat pentru un candidat care s-a luptat cu sanse reale impotriva lui Boc. Sustin acest lucru dupa ce candidatul initial al PSD-ului, fostul prefect Soporan, avea in sandajele preliminarii un scor sub 10%.

Masurile luate in cadrul Biroului Politic National al partidului, care prevad, printre altele, interzicerea discutiilor cu presa "pe teme strategice", fara acordul presedintelui Geoana nu vor face altceva decat sa inflameze si mai tare spiritele din interiorul partidului. Vreau sa cred ca oameni ca Ponta, Diaconescu sau Corlatean vor continua sa isi exprime parerile cu referire la diferite subiecte de interes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu