joi, 31 ianuarie 2008

Suporteri

US tycoons George Gillett and Tom Hicks recently finalised a £350m refinancing of the club which they bought in 2007.
But the Share Liverpool FC Group has revealed plans for 100,000 Reds fans around the world to possibly take over.
The model proposed is a Barcelona style "member-share" scheme aimed at raising £500m to purchase the club from its US owners and build a new stadium.
Initial expressions of interest are being asked for via a new website, www.shareliverpoolfc.co.uk, launched on Thursday evening.

Trebuie să recunosc că am făcut imediat legătură între ceea ce a scris Rareş aici şi ştirea de mai sus de la BBC.

Ăsta este unul dintre motivele pentru care Liverpool este clubul meu favorit din afara României.

marți, 29 ianuarie 2008

Old fashion advertising II


Old fashion advertising


luni, 28 ianuarie 2008

Prea multa imaginatie



Sau poate nu.

CWW Car Design zice că aşa va arăta Dacia Logan Coupe. Plus multe alte concepte pe site.

Draga nenea,

Da. Da. Tu, ăla de ai câştigat la loto!

Multumesc că ai luat povara asta de pe capul meu. Altfel, îţi dai seama că dacă nu erai tu, următorul pe listă eram eu. Şi, la fel de evident, este că eu sfârşeam cu minţile luate de atâta bănet. Dar, slavă Domnului!, ai câştigat tu.

Mai am o singură rugăminte la tine, şi după aceea poţi să-ţi vezi liniştit de cheltuit bani. Chestie foarte simplă de altfel: toate ştirile din seara asta s-au dedat la sugestii pentru tine. Cum să pleci în jurul lumii timp de un an, cum să-ţi iei casă şi maşină şi cum să trăieşti până la adânci bătrâneţi de pe urma dobânzii.

Aşadar, eu te rog frumos să alegi tu din groapa de mai jos orice maşină vrei şi să o expediezi în Cluj, pe strada Mehedinţi. O găsesc eu, stai liniştit. Tu doar alege culoarea şi marcă banul. În numele tuturor celor care şi-au mâncat sănătatea stând la coadă pentru o amărâtă de variantă simplă.


Era să uit: du-te şi revendică premiul!

Diferenta

A source inside the Obama campaign says the candidate's web site has seen one of its best hours tonight, raising $525,000 in one hour. [#]
I just donated $55 to the campaign in honor of the 55% of SC primary voters who voted for Obama. Thank you, South Carolina! - comentariu
Care dintre simpatizantii oricarui politician de pe la noi ati dona, fie si 5 lei, vreunui candidat la presedintie?

...Asa ma gandeam si eu.

sâmbătă, 26 ianuarie 2008

Ce straniu

Nu va suna ciudat de asemănător?

Asta:
Si atunci, baietii astia au spus: „Ba, daca voi nu vreti sa va uitati si la sertarele alea cu bani, foarte bine. Ca noi oricum v-o tragem acolo in Romania, ca v-am trimis Carrefour, Metro, eu stiu ce, va vindem bunuri de larg consum, v-am trimis bancile noastre si va indatorati acolo si deveniti pana la urma sclavii nostri pe o perioada lunga de timp. Ca trebuie sa platiti la fel ca americanii, care sunt foarte liberi, dar sunt de fapt sclavii bancilor, platesc toata viata si de asta nu au curaj sa-si injure sefii, pentru ca daca ii dau afara de la serviciu, raman cu creditul in mana si trebuie sa se sinucida, ca nu mai au ce sa faca, ca daca au luat o nota proasta ca si-au injurat seful nu ii angajeaza nimeni in alta parte".
Şi asta:
Băncile trebuie şi ele să trăiască, nu? Şi dacă băieţii deştepţi dau tunuri, cineva trebuie să achite nota de plată. România e plină de pitici anonimi. Mâinile sus cine ştie oameni care au credite măricele (apartamente, case). 2…4…20 din ăştia care aţi comentat la subiectul anterior. Bun. Cum sunt oamenii ăştia? Calmi şi fricoşi, nu? Dacă îi dă mâine afară de la serviciu? Dacă fac o greşeală? Dacă se închide fabrica? Hai să nu zic nimic, hai să îi dau voie şefului să îşi bată joc de mine, hai să stau puţin peste program, hai să stau un pic mai mult peste program, poate aşa voi fi mai bine văzut.
Treaba este că primul este fost prim ministru PSD şi al doilea e un simplu blogger. E foarte clară diferenţa dintre cei doi pentru toată lumea. Dar mie mi se par şi mai clare punctele comune în ceea ce spun ei mai sus. Cinic şi dureros. Dar al dracului de adevărat.

LE: A propos de viata pe credit: Carrefour a avut o crestere a vanzarilor pe 2007 de 54% fata de 2006. Oare in decembrie 2006, executivii de la Carrefour cat si-au propus crestere pe 2007? Si daca au depasit targetul cu 20-30%, ce bonusuri au avut? Ma roade pizma, nu de alta....

vineri, 25 ianuarie 2008

Her what?

free image hosting


Americanii, ce să-i faci...

Karate Kid

Sau puştoaica...

marți, 22 ianuarie 2008

Ce ghinion!

Vă amintiţi, desigur, cum până în anul de graţie 2007 toate promisiunile politicienilor erau despre integrarea în spaţiul european, accederea la fonduri europene post-aderare etc. Toate discursurile politice erau clădite de analişti şi consultanţi după un singur motto: intrarea în UE.

Era parcă ţelul suprem al oricărui politician, cetăţean simplu, patron sau miner! Aici în "curul Europei", cum le spunea Ţuţea, Balcanilor, totul depindea de UE pentru salvarea din tirania tranziţiei.

Şi... la dracu'! Suntem în UE, şi pierzania vine din State! Eram siguri că totul e pe o direcţie bună, după ce euro ajunsese la 3,2 lei şi acuma, americanii's de vină f*^@-i în cutia limbii, cu criza lor cretină cu tot şi cu politicienii noştri de rahat. Că doar e an electoral şi trebuie şi pomeni.

Dar bine că suntem în UE. Şi laptele importat din Slovacia e cu 1 leu mai ieftin decât ăsta produs de Fulga. Ce vaci suntem!

duminică, 20 ianuarie 2008

Basescu, acest Sauron al Romaniei

Liderul liberal Ludovic Orban l-a comparat, sambata, pe presedintele Traian Basescu cu personajul Sauron, stapanul Tinutului Intuneric din filmul Stapanul Inelelor. "Acest tinut al intunericului stapanit de acest Sauron trebuie sa dispara. De la voi astept sa transformati in cenusa Tinutul intunericului", a adaugat Orban, in aplauzele si hohotele de ras ale tinerilor liberali. - hotnews.
Deja mi-l închipui pe Tăriceanu un Frodo modern şi pe Meleşcanu, un Samwise Gamgee, prieten de nădejde! Orban cred că se visează un Legolas al Guvernului iar pe Boc un Saruman mai chel şi mai puţin cărunt, slujitorul lui Sauron.

HA HA!

Nu-ţi abandona ministrul în faţa televizorului!

sâmbătă, 19 ianuarie 2008

Cut! in maniera ProTV

Au tăiat băieţii lui Sârbu din "Lord of the Rings" în seara asta la greu. Cam 10% din tot filmul. Cel puţin 10 scene!!!

La naiba, înţeleg că filmul e lung, dar nu se poate să-l ciunteşti la fiecare 15 minute!!

Dacă-l lăsau să curgă tot, mai puteau să bage 2 pauze publicitare din cât au tăiat.

Ruşine să le fie!

vineri, 18 ianuarie 2008

Cola

După atâta teasing la TV: astăzi, 18 ianuarie, ora 20.30 CHIAR a fost pe toate posturile reclama la Cola. Mai puţin pe TVR, unde se dădea "O dată-n viaţă" în reluare şi cu un (D) ciudat scris imediat sub sigla şi pe Prima.

Restul, cred că au luat ceva bănuţi pentru a difuza filmuleţul la 20.30 fix.

Să le fie de bine!

Cum care reclamă? Aia cu fabricadefericire punct ro. Unde toate link-urile sunt undefined :))

Revenim cu putin advertising

Publicitate de pe vremea când ţigările se vindeau doar dacă erau însoţite de un mesaj:))



Astăzi se vând oricum, doar fum să scoată.

luni, 14 ianuarie 2008

Si ce daca?

OK, OK. Evz îşi închide ediţiile locale. Adică Iaşi, Timişoara, Timişoara. Au scris mulţi despre asta. Eu am citit prima oară la Andrei.

Andrei zice că ştie de la Tolo. Şi apoi, astăzi au scris toate cotidianele despre asta.

Dincolo de faptul că era unul dintre cele două-trei publicaţii care merită citite în Cluj, vă daţi seama câtă reclamă s-a făcut complet gratis Evenimentului Zilei, zilele astea?

Oamenii l-au cumpărat şi doar din curiozitate, să vadă oare chiar a murit ediţia de Transilvania/Vest/Moldova.

Beiiiiiiiii! Moare blogul?

Unde-s autorii?

PS. LMA :)