vineri, 13 aprilie 2007

Spalator 2.0

Spălătorul-sef Ciutacu şi-a făcut blog la ciutacu.ro.
Despre Mircea Badea's blog, still no news. Mai aşteptăm...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Dude, io nu vad semnatura lu' Ciutacu pa articolul ala. In afara de functia care o are mai stii sa fie si alta legatura cu articolul? Really now. Is curios

Bogdan spunea...

Ciutacu a lucrat si in "sistemul ticalosit" al MEC dupa cum de-altfel o recunoaste si el pe blogul lui. anyway, e destul ca e in curtea lui Voiculescu tartor sef. sa nu-mi spui ca articolul cu pricina nu este comandat! Este evidenta incalcarea unor reguli elementare ale impartialitatii atat jurnalistice cat si morale.

Anonim spunea...

Sa inteleg ca tu ai fi o persoana extrem de morala si verticala pe un salariu mare. Sau iti place varianta sarac si cinstit :)

Oricum...nu asta era intrebarea :)
A scris el articolul?

Bogdan spunea...

nu sunt eu cel care sa pot da lectii de moralitate, poate sunt doar sarac. dar eu m-am saturat sa fiu luat drept fraier. e o chestiune de profesionalism sa nu faci ce au facut ei in articolul cu pricina. se prea poate ca ciutacu nu a contribuit direct la "confectionarea" acestuia, in sensul ca nu l-a scris el, dar duce si el responsabilitatea pentru prostirea poporului, doar e redactor sef adjunct. el si toti cei care muncesc acolo, pot face bani si daca nu ma prostesc pe mine cu povesti de genul asta.

Cand vantu a fost condamnat, Realitatea nu a inceput cu reportajele de genul: de ce vantu nu trebuie sa faca inchisoare. au relatat si gata.

Anonim spunea...

ciutacu e un bou. m-am lamurit. poti sa o sugi pe bani multi cu demnitate da asta o face din placere

Trimiteți un comentariu